Wallstickers i indretningen

Wallstickers i indretningen

I løbet af de seneste måneder er der dukket man farver og mønstre op i boligindretningen. Et af de steder, hvor der især er kommet mange mønstre frem er i forhold til boligens vægge. Tapeter, fotostater og især wallstickers er blevet utrolig moderne, og især de billige wallstickers kan være en nem måde at pifte boligen op på. Modat f.eks. maling, tapet og fotostater er wallstickers nemlig ikke en permanent løsning, men derimod en løsning der kan tilpasses tidens trend uden de store konsekvenser eller udgifter.

På grund af de billige wallstickers’ popularitet er der mange wallstickers udsalg derude. Wallstickers udsalg kan både findes i de gængse indretnings-, tapet- og gardinbutikker, men også på nettet. Her er der ofte flere muligheder for at customise og tilpasse wallstickeren med mål og farver så den passer til netop dine ønsker.

Tre måder at bruge wallstickers i boliginretningen

Den mest anvendte måde at bruge wallstickers er som et motiv på en væg i f.eks. soveværelset. Hvis man gerne vil have lidt mere liv og farver ind i et rum, men ikke ønkser at male noget op, er wallstickers er lettere måde at få lidt liv i rummet.

Wallstickers kan også indrammes som billeder. Tag f.eks. et wallstickers verdenskort på stuevæggen. Det vil fungere som et maleri eller en plakat, men i og med at det er sat direkte på væggen giver det en anden fornemmelse.

Endeligt kan både større og mindre wallstickers også bruges til at lave motiver eller mønstre på møbler som f.eks. et gammelt skab.