Vil du låne til en ejendom?

Vil du låne til en ejendom?

Lån i fast ejendom – læs med i denne artikel og find ud af, hvordan og hvorledes du kan lån i hus!
lån i hus
Der er grund til at ærgre sig, når banken siger nej til at låne til drømmeboligen, for et realkreditlån er ubetinget den billigste måde at finansiere dit boligkøb. Der er dog stadig gode muligheder for en fornuftig boligfinansiering. Her hos Boligkredit arbejder vi konstant på at være din næstbedste løsning, når det gælder lån til bolig. Hvad enten det gælder renten eller omkostningerne ved at etablere lånet, vil vi være dit bedste alternativ. Derfor skylder vi dig to flasker vin, såfremt du er i stand til at finde en bedre løsning.
Livet handler om andet end penge. Det er ofte skilsmisse, sygdom eller arbejdsløshed, som har givet skrammer i økonomien. Vi bruger tyve års erfaring i branchen til at rådgive dig, så du kommer sikkert videre i livet. Med et solidt overblik, en god bolig, et godt boliglån og en fornuftig økonomi.
Hvad enten du ønsker et lån til køb af bolig, et tillægslån eller at finansiere en udlejningsejendom, finder du hurtigt ud af, hvad vi kan tilbyde dig. Få timer efter du har udfyldt en låneansøgning, modtager du et konkret lånetilbud.
Mens du venter på svar, anbefaler jeg, at du læser siden med 5 gode råd. De klæder dig forhåbentligt bedre på, så du kan træffe en klog og klar beslutning. Det er aldrig sjovt at få afslag fra realkreditinstitutionerne. Men det er vigtigt at slå fast, at du stadig har mulighed for få en fornuftig låneaftale, såfremt bolig og budget er i orden. Boliglånet vil være dyrere end hos realkreditten, men sandsynligvis billigere end i banken
Overgangen fra lejer til ejer kan virke uoverskuelig og spørgsmålene står ofte i kø. Hvad er realistisk at låne, når jeg vil beholde min levestandard? Hvor meget betyder rentefradraget? Kommer vi til at spise havregrød sidst på måneden? Hvad med boligskatterne?