Træn hjernen med den smarte rubiks cube

Træn hjernen med den smarte rubiks cube

Måske har du set den før, den lille farverige rubiks cube. Men når du selv har siddet med den i hånden, så har du måske aldrig vidst, hvad du skulle gøre med den. Men det er faktisk slet ikke så svært. I hvert fald ikke at forstå, hvad det er man skal gøre med den. Hvordan man så løser den, kan være lidt mere af en udfordring. Men det er en glimrende form for underholdning. Og hvis man kunne tænke sig at kigge mere på denne. Så kan man klikke sig ind på hjemmesiden https://mastercubestore.dk/, hvor man kan købe en direkte fra. Hvis man altså godt selv kunne tænke sig, at undersøge dette en lille smule nærmere.

Hjernegymnastik for de kloge

Der er også mange, som kalder det for en professorterning. Det gør man fordi, man nærmest skal være en professor, for at kunne løse den. Der er i hvert fald et krav om, at man bruger hjernen, når man sidder med den lille ting i hænderne. Og selvom det for nogen, kan virke super nemt, og ligetil at løse den. Så vil langt de fleste have en udfordring med denne. Hvorfor alle de små grå hår også kommer på arbejde. Men det er også det, som er noget af det unikke ved dette stykke legetøj. Nemlig at man træner hjernen, mens man bruger den.

Nem at have med sig over det hele

Det smarte ved den er også, at den er analog. Det vil sige, at man kan have den med sig overalt, uden at den skal bruge noget. Ingen former for strøm eller anden form for tilkobling. Man kan sådan set bare hive den frem fra tasken, og så ellers gå i gang. Så hvorfor ikke bare komme i gang med det samme. Hvis du altså godt kunne tænke sig, at blive god til sådan en rubiks terning. Det kræver selvfølgelig øvelse, og det tager måske også noget tid. Men når man først har fundet ud af, hvordan man rent faktisk løser den. Så er det sjovt. Ligesom man kan udvide med sværere modeller.