Taske trenden

Taske trenden

Man ser sjælendt en kvinde uden en håndtaske på sig. Uanset om man skal på arbejde, i skole, ud og shoppe eller på café så følger håndtasken med som ens bedste ven. Kvinder kan bruger timer og tusindvis af penge på at finde de helt rigtige tasker som de kan bruge til deres outfits, men hvad der er interessant er at mænd faktisk gik med tasker før kvinder. Mænd begyndte at bruge håndtaske i det 19. århundrede men på en eller anden måde er det sidenhen blevet en vital del af kvinders liv. Dog er diverse brands nu til dags også begyndt at lave flere tasker til mænd da det er begyndt at blive en trend igen at mænd går med tasker.

Reisenthel

tilbyder en bred variation af produkter lige fra toiletasker, cykelkurve, computer sleeves, carrybags, cityshoppers, rygsække, skuldretasker m.m.. Reisenthel tilbyder et lækkert design, på alle deres produkter hvor funktionalitet og kvalitet er kernen bag desginet. Reisenthel er et tysk mærke som designer en bred vifte af tasker. Mærket blev stiftet af Peter Reisenthel tilbage i 1971 og i 2011 kunne Reisenthel fejre 40 års jubilæum. Reisenthels filosofi er at hvert produkt skal kunne egne sig til transport og komfort i hverdagen. Mærket har de seneste år fundet mange priser for deres ekstraordinære, originale og lette design. Produkterne er alle kendetegnet ved farverige mønstre.

Adax

Guldknappen.dk kan man også finde Adax tasker til overkommelige priser. Adax har lige siden 1982 fremstillet lædervarer i høj kvalitet. De tilbyder Adax pung, bælter, tasker, clutches, mobiltasker, og herretasker som alt sammen er fremstillet med funktionalitet og skønhed. Designeren bag Adax er Eugen Silfen som selv designer størstedelen af Adax produkter og han går aldrig på kompromis med kvalitet og godt håndværk.