Styrk dine faglige kompetencer

Styrk dine faglige kompetencer

Hård kamp om arbejdet

Det er ikke nemt at finde arbejde. Der er flere ledige end der er arbejdspladser. Derfor skal man skille sig ud, når man søger arbejde. Arbejdsgivere har krav om at man er ung, har masser af erfaring og gode faglige kompetencer. Men det er svært at have hele pakken. Hvis man er nyuddannet, er det svært at have erfaring. Hvis man har masser af erhvervserfaring, er man højst sandsynligt ikke så ung. Det er derfor svært at leve op til arbejdmarkedets høje krav. Hvad gør man så?

Styrk dine kompetencer med forskellige kurser

Man kan styrke ens faglige kompetencer med kurser. Kurser giver et stort plus på CV’et. Hvis man f.eks. har været ledig i et stykke tid, kan man tage kurser for at styrke ens kompetencer. På den måde kan en potentiel arbejdsgiver se, at man har gjort et forsøg for at styrke kompetencerne. Arbejdsgiveren vil kunne se, at man har været aktiv. Det er helt klart et stort plus, når man søger job. Man kan også styrke ens kompetencer, hvis man ikke er jobsøgende. Markedet ændrer sig hele tiden, og det er vigtigt at være up-to-date. Derfor er det også vigtigt, at man som medarbejder bliver sendt på forskellige kurser, så man kan få den nyeste viden på markedet.

Kurser hos 4D.dk

4D tilbyder en række kurser. Det kan være kurser som excel kursus, word kurser, photoshop kurser samt andre.

Office-pakken

Det er essentielt at kende office-pakken, for den bruger alle nu til dags. Hvis man ikke ved hvordan man skal bruge excel eller word, er det en god ide at tage et excel kursus eller word kurser. Office-pakken bruger man både til erhverv samt privatbrug. Det er derfor altid en god ide, at kunne bruge pakken. Find excel kursus og word kurser, som passer til dit niveau på www.4d.dk.

Photoshop kurser

Det er altid godt at tage et photoshop kursus. Billederedigering kan man bruge både til privatbrug og til erhverv. Hvis man arbejder inden for business, marketing og kommunikation er det vigtigt at man har noget viden inden for Photoshop. Find photoshop kurser hos www.4d.dk.