Strik dit eget modetøj

Strik dit eget modetøj

Strik dit eget modetøj

garn
At strikke kan være en fantastisk måde at slappe af på, noget at beskæftige hænderne med mens du ser fjernsyn, sidder til forelæsninger eller i offentlig transport. Du kan strikke meget lækkert tøj det behøver ikke nødvendigvis være noget ?gammeldags? man kan sagtens finde mange lækre designs

Afstresning og ro
At strikke handler nødvendigvis ikke kun om at lave et stykke tøj fra bunden, det er også en måde hvorpå man kan holde hænderne beskæftiget mens man lavet noget andet. Der er mange der strikker mens de ser fjernsyn, går til forelæsninger eller bare lytter til noget god musik. Det er utroligt meditativt at strikke, man kan ikke bare slå fra og køre derudaf, man kommer ned i et roligt tempo hvor man tager en maske af gangen.

Kom i gang
At strikke kræver meget lidt, det kræver noget garn og to strikkepinde og så kan du faktisk lave alt muligt spændende. Hvis man kigger på nettet, navnligt youtube er der mange rigtig gode videoer til at starte på at strikke. Man kan få forklaret de basale teknikker og mange af dem der har lagt videoerne op er også selv gode til at svare hvis man har spørgsmål. Hvis man vil starte lidt mindre kan man også finde hæklenåle frem, hæklenåle er noget mindre og kræver mindre arbejde. Det er en god måde at begynde at arbejde med strik på. Hvis du mangler garn og strikkepinde kan du købe det ret billigt online.

Strik til dig selv
Strik kan bruges hele året. Selv om sommeren når man sider ude de lange aftenener kan det være lidt lækkert med en blød strikket poncho. Der findes tusindevis af opskrifter på strik så det er i virkeligheden bare at finde ud af hvad der lige er dig og om dit niveau som strikker er højt nok.

Andre ting
Det er ikke kun beklædningsgenstande man kan strikke. Det kan også være ting i hverdagen der kan gøre det lidt varmere. Man kunne for eksempel strikke en ulden håndmuff til cykelstyret. Det kan gøre cykelturen lidt mere hyggelig. Du kan også strikke covers til iphone og ipad. På den måde kan du gøre det langt mere personligt med nogle flotte farver.