Skab hurtigere vækst uden at starte forfra

Skab hurtigere vækst uden at starte forfra

Skab hurtigere vækst uden at starte forfra

Lever din virksomhed af at levere service eller produkter via internettet kan der være flere grunde til at vælge en webhosting eller et datacenter udefra, som har stabilitet, fleksibilitet og sikkerhed på dagsordenen. På den måde kan din virksomhed nøjes med at fokusere på forretningsudviklingen og på at levere den bedste service til kunderne frem for at skulle holde gang i optimal it drift.

Webhosting giver dig et forspring

Vælger man at få sine servere webhosted hos et datacenter, vil installatørerne sørge for at din virksomheds it drift kører optimalt døgnet rundt. Man skal altså ikke bekymre sig om at internettet er ude af drift, eller skal vedligeholdes med nye opdateringer. Derudover vil der altid være en supporter til at hjælpe virksomheden, hvis noget skulle mangle. Sikkerheden er altid i top når man vælger en webhosting, så man skal heller ikke bekymre sig for at it driften pludselig påvirkes af udefrakommende faktorer. Er man i tvivl om hvad der kan gøres, kan man kontakte en webhost og få laet et gratis testmiljø, for at opleve funktionaliteten. Derudover bliver der lavet en proaktiv optimering. Det betyder, at der løbende bliver lavet forslag til optimeringer og besparelsesmuligheder for din virksomhed. Her kan du finde mere om it drift

Lav remote backup og dine filer er sikkert opbevaret

Vælger man også at få lavet en remote backup på virksomhedens data, er der flere fordele: Virksomhedens følsomme data blive hele tiden beskyttet og der tages remote backups løbende. Man får besked hver gang der laves en ny backup. Remote backup betyder i bund og grundm at virksomheden har sin data opbevaret hos en ekstern datacenter. Hvis man da skulle være uheldig at have mistet sine data, er man sikker på at kunne få fat i dem igen hos det eksterne datacenter.