Renoveringsprojekt af huset

Her den anden dag gik jeg i gang med udendørs renovering af huset, og det betyder også renovering af vinduerne sammen med profuge. I den forbindelse gik det op for mig, at mange af dem faktisk slet ikke var så tætte. Derfor måtte jeg i gang med at finde ud af en eller anden form for fugning. Jeg kan fikse de fleste ting selv, og skulle da også mene at fugning var en overkommelig opgave for mig at løse. Men helt præcist hvordan man gør, er jeg måske ikke helt sikker på. Men jeg tænkte, at jeg bare ville give mig i kast med opgaven, og så fandt jeg vel ud af det hen ad vejen.

fugning

Mener selv at være mand for opgaven

Jeg har faktisk en smule erfaring med fugning. For to år siden, da jeg renoverede badeværelset skiftede vi alle fliserne ud, og derfor skulle jeg dengang også fuge fliser. Og dengang gik det faktisk rigtig godt. Jeg synes i hvert fald selv, at resultatet blev rigtig godt. Og alle dem, som efterfælgene har set badeværelset, har da heller ikke kommenteret på hverken fliser eller fugning. Så jeg mener selv, at hvis jeg kan fuge fliser, kan jeg burde jeg nok også kunne klare en vindue fugning. Og hvis alt andet går galt, kan man jo i dag heldigvis finde både videoer og instruktioner til hvordan man gør de forskellige ting på nettet. Så helt umuligt kan det ikke være.