Prøv det professionelle leadership acceleration programme IMD

Prøv det professionelle leadership acceleration programme IMD

Hvis du gerne vil sætte noget skub i din karriere. Så kan det være, at det er en kvalifikationsopgradering, der skal til. Ved at arbejde med sine kvalifikationer og de forskellige kompetencer, som man har. Så kan man nemlig være med til at gøre sig attraktiv i forhold til de forskellige stillinger, som man kan søge. Det er også derfor at IMD – International Institute for Management Development tilbyder forskellige forløb, hvor man har mulighed for at arbejde aktivt med sin karriere for at skabe den udvikling, som man gerne vil have. Nogen gange er det nemlig nødvendigt at søge nye steder hen, for at blive ved med at holde sig aktiv.

Se mere om alt det praktiske her

Men inden man melder sig til dette leadership acceleration programme IMD. Så vil man helt sikkert også gerne vide, hvad man kan forvente, og hvordan uddannelsen helt praktisk er skruet sammen. Derfor finder man også alle de praktiske informationer, som man har brug for, ved at klikke sig ind på hjemmesiden her. Her kan man læse mere om tidshorisonten, hvilke forskellige fag man kommer til at arbejde med, og hvad man efterfølgende vil være i stand til at kunne udføre af forskellige opgaver. Men også hvad økonomien i sådan en uddannelse er på.

Invester i fremtiden allerede i dag

Hvis man gerne vil investere i fremtiden allerede i dag. Så er det bare med at komme i gang med det samme. På hjemmesiden her finder man alle de informationer, som man har brug for. Og man kan som sagt melde sig til direkte fra hjemmesiden. Med et forløb på IMD Business School, så kan man virkelig være med til at sætte skub i tingene. Man kan opgradere sin karrieremuligheder og være med til at skabe nogle nye muligheder for en. Det er med at gribe muligheden, nu hvor den er, og derfor skal man heller ikke tøve. For IMD kan være det næste store skridt.