Pallerammer til dit næste haveprojekt

Pallerammer til dit næste haveprojekt

Pallerammer som højbed

Pallerammer bliver oftest forbundet med industri og tungt læs. Men havde du nogensinde tænkt at en palleramme også kan bruges til private som højbede eller kompostbeholder. Pallerammer fra Tipa Træemballage kan bruges til meget mere end tung industri læs, man kan bruge pallerammer til at få et hyggeligt højbed i haven, eller købe nogle brugte paller og lave et rustikt bord til terrassen. Mangler du også et sted at opbevare brænde til et bålsted, eller kompost, kan en palleramme også bruges til det uden at virke iøjnefaldende. Og det er bare nogle af de mange funktioner en palleramme kan bruges til.

Et bord af brugte paller

Har du en fin terrasse i baghaven, men der mangler et bord til at stille sommerdrinksne på. Der er som altid et stort udvalg af designs til terrasseborde, men et bord lavet af brugte paller fra Tipa Træemballage giver en naturlig stil der altid vil passe til enhver have. Og sammen med nogle højbed af pallerammer, vil terrassen naturligt og harmonisk falde ind med omgivelserne i og omkring haven. Ønsker du flere inspirationer til brug af paller og pallerammer, eller har du allerede besluttet dig for et palleramme bed eller pallebord til terrassen, kan du hos Tipa Træemballage få pallerammer og brugte paller til en god pris, samt professionel rådgivning omkring paller og pallerammer.

Forskellige typer af paller

Tipa Træemballage har forskellige typer af paller til alle slags projekter. Deres EUR paller er ekempelvis helt frie for kemikalier der kan skade planter. I stedet er de varmebehandlet for at de kan holde i længere tid. Hvis du ønsker at bruge pallerammer til at lave højbede, anbefaler de at bruge træ der ikke er trykimprægneret, da det indeholder giftstoffer der kan skade planterne og jorden.