Opskrift på sund pasta med kødsovs

Opskrift på sund pasta med kødsovs

Sund uden at være kedelig

Der findes et uendeligt antal opskrifter og meninger om, hvad der kendetegner den bedste udgave af pasta og kødsovs. Her følger en opskrift, som på én gang er lækker, billig og hurtig at lave.

Hemmeligheden er kidneybønner

Svits 500 gram oksekød i en pande. Snit enten courgetter, champignon, rødløg eller alle tre grøntsager og kom dem ned til kødet, når det er blevet brunt. Lad de stå et par minutter og kom derefter et glad pastasovs i gryden. Åbn en dåse kidneybønder, si væden fra, og kom bønnerne i kødsovsen. Krydr jævnligt med salt, peber og eventuelt lidt cayenne, indtil smagen er tilfredsstillende. Lad det hele småsimre, mens du koger grovpasta. Når pasten er kogt færdig, er kødsovsen også klar til servering. For at gøre retten helt perfekt, toppes den med revet cheddarost.