Opnå langt hår i et snuptag

Opnå langt hår i et snuptag

Opnå langt hår i et snuptag

Langt hår kan være smuk og lækkert at se på, men det kræver ofte meget lang tid at opnå lange lokker. Det kan man til gengæld gøre noget ved, og gøre ventetiden noget kortere. Man skal investere i extensions, hvis man vil have langt hår hurtigt. Påsætningsmulighederne er mange, og det er op til dig, hvor permanent resultatet skal være.

Vælger du f.eks. metoder som hot fusion eller cold fusion, vil extensions sidde i håret over en periode på 1-3 måneder, hvorefter de flyttes op til hårrødderne igen. Alt efter hvor godt du passer på dine extensions kan de holde fra 4 måneder og op til 1 år.

Er man typen som godt kan lide at skifte lidt mellem længderne, vil et mindre permanent resultat være løsningen for dig. Her er det clip on extensions, som du skal vælge. De klipses i håret efter ønske, og de kan fjernes igen så snart du ikke vil have dem i håret længere. De egner sig særligt godt til en aften, hvor man f.eks. vil se ekstra festlig ud.

Ved hot fusion metoden skal man have en connector, som varmer keratin tippen op på de enkelte extensions hårtotter. Når keratin tippen er varmet op, kan den rulles om en af dine egne hårtotter. På denne måde sættes extensions totterne fast i dit hår. Dit hår tager ikke skade af den varme keratin fra hot fusion, da keratin også findes naturligt i dit eget hår. Det er derfor en “naturlig” binder.

Cold Fusion adskiller sig fra hot fusion ved at der ikke bruges varme, men silikoneringe. Cold fusion silikoneringe kaldes også for microringe, som egentlig binder extensions hårtotterne fast til dit eget hår. Du tager en enkelt tot og sætter den samme ned en af dine egne totter, dernæst fastklemmer du microringen om de to totter, så de sidder fast. Du kan vælge microringe i forskellige farver, så de matcher din hårfarve.