Nye fede måder at sende og modtage SMS og tjenester

Nye fede måder at sende og modtage SMS og tjenester

Den nye forunderlige verden finder på nye og nye måder at kommunikere med omverdenen på

Nu til dags kan man sende 2 vejs sms. Det er en helt ny SMS Gateway og SMS tjenester som verden endnu ikke havde set. Det kan være en fornøjelse at følge med i hvordan teknologien hele tiden udvikler sig, og hvordan SMS Gateway fungerer. SMS Gateway er en ny form for SMS Tjenester, hvor man som afsender får en helt ny måde at følge sine SMS er og beskeder og billeder som man sender rundt i verden.

Man kan slet ikke tænke sig hvor umuligt det var førhen i tiden. Førhen kunne man måske sende en brevdue hvert tredje år, for det var både dyrt men også unødvendigt at være i kontakt med mennesker langt væk fra ens bopæl. Man kendte simpelthen ikke folk som man ikke boede i umiddelbar nærhed af. Man mødte måske kun nye mennesker når man tog på marked for at sælge sine ting, for eksempel hø eller fåreskind eller hvede eller andre landbrugsprodukter, som folk levede af. Så mødtes man med omgivelser lidt uden for sin landsby. Og ellers dukkede der måske kun fremmed op hvis de var rejsende og havde brug for en overnatning på deres lange lange rejse.
Derfor kendte man ikke til behov for skriftlig kommunikation. Derfor havde man heller ikke særligt stor glæde af aviser eller tidsskrifter, for meget få mennesker kunne læse eller andre ting.
I nutiden er der til gengæld virkelig stort behov for kommunikation på trods af breddegrader og længdegrader og hvad man ellers har. Man skal kunne komme i kontakt med hinanden selvom man er på ferie i thailand med sin nye kæreste, hvilket man måske ikke i virkeligheden burde, fordi det unge par burde kunne være i fred med hinanden uden at skulle holde forældrene opdateres med hvilke mad der er indtaget og hvor på stranden man har taget sol. Derfor bør man begrænse sig lidt.