Noget af en investering

Den gang jeg investerede i min iPad, tænkte jeg godt nok ikke over, at det skulle ende med at blive noget af en lidt større investering for mig, end jeg lige først havde tænkt. Ikke fordi der har været noget galt med iPad’en, men fordi jeg er en værre gadget nørd. Og med alt det iPad tilbehør man kan få, ja så har jeg virkelig svært ved at beherske mig, iudstyr.dk. Jeg er sådan en af dem, at hvis jeg ser noget der er smart, ja så skal jeg bare have det. Og så himler jeg ikke rigtig, før jeg har fået det. Og derfor er jeg også endt op med alt for megt iPad tilbehør.  Og det er vel og mærke ikke iPad tilbehør af den billige slags. Så indtil nu har den iPad stået mig i lidt flere penge, end hvad der lige først var planen. Men når jeg kan vise mine ting til mine venner, er jeg egentlig ligeglad.

ipad tilbehør

Har efterhånden alt for mange gadgets

Jeg har også alt for mange iPhone 3gs gadgets. Mobil tilbehør er nok også noget af det, jeg synes er aller fedest. MIn kammerat og jeg har begge samme fetish. Og vi kan derfor godt mødes og snakke om, hvad der er fedt mobil tilbehør. Og det ender også nogle gange i nogle lidt halvtossede investeringer. Derfor har jeg også nogle iPhone 3gs gadgets, som jeg egentlig aldrig har brugt, men som jeg i sin tid bare måtte eje. Man kan selvfølgelig kalde det frås, og sige det er dumt. Men jeg sammenligner det lidt med piger, der shopper alt for meget på nettet. Det plejer som regel, at få folk til at forstå lidt bedre, hvordan jeg bare kan finde på at bruge så mange penge på gadgets til min telefon eller iPad.