Når det er tid til at forkæle sig selv

Når det er tid til at forkæle sig selv

Voksen slik for voksne

Det er ved at være weekend og børnenes fredags slik er valgt. Man tænker måske, at man behøver ikke selv noget slik, det fint bare det slik der nu engang er købt til børnene. Men der skal da også være noget voksen slik til de voksne, når børnene er blevet lagt i seng. Voksen slik kan være, Vin, chai latte eller summerbird chokolade.
Men når der så skal købes voksen slik så kan det godt være at man ikke lige ønsker at børnene skal se hvad det er for noget slik som det er at deres forældre køber til sig selv. De kommer måske til at stille for mange spørgsmål, eller og vil de gerne selv smage hvad der er for noget. Men man har måske ikke lige så meget lyst til at give børn Vin, og børnene er nok heller dem der vil nyde en Chai latte mest. De kunne dog nok godt lide lidt summerbird chokolade, men det kan godt være det lige er lidt for dyrt til at halvdelen af det skal ende rundt om munden på en der kun lige er begyndt i børnhave klassen.

Så børnene ikke opdager det


En af de måder man så kan gøre det på, for at børnene ikke opdager det er, man kan gå ind på nettet, ind på siden Slikforvoksne.dk. Her kan man finde et stort udvalg af alle mulige lækre voksen sager. Der er den lækreste Vin, som man kan nyde i fulde drag når børnene er blevet puttet. Man kan også finde de yderst lækre produkter fra Summerbird. De laver noget af det mest lækre chokolade og det er ofte lavet fra bæredygtige råvarer. Man kan også finde en masse forskellige lækre varme drikke inde på Slikforvoksne.dk. Man kan for eksempel købe noget lækker Chai Latte, til en kold vinter aften, når man bare har lyst til at sidde og varme sig omkring en dejlig kop. Hvis man så lige har lyst kan man også lige krydre den lidt på med noget lidt stærkere end bare normal te.