Mode er min mors og min fælles passion

Min mor og jeg har altid gået rigtig meget op i modetøj. Jeg har vel fået det ind med modermælken kan man sige. Min mor har nemlig været model i sine unge dage, så hun har altid beskæftiget sig med modeverdenen. Derfor har hun også gået op i at klæde mig i den nyeste mode lige siden jeg var baby. Og derfor har jeg da også denne naturlige interesse for modetøj nu. Derfor bruger vi også mange timer på at sidde på nettet, og kigge på forskellige blogs, og de sider hvor de finder tøjet. Specielt er vi blevet vilde med vila tøj og st tropez tøj. Min mor er nok mere til st tropez tøj, da det er til det lidt mere modne publikum. Det kan man vist godt sige uden at fornærme nogen. Men i hvert fald bruger vi mange timer på at ringe til hinanden, og fortælle hvis vi har fundet gode tilbud eller ting vi synes den anden lige skal tjekke ud.

Hjælper hinanden med beslutninger

Den anden dag, da jeg sad og kiggede på vila tøj fandt jeg f.eks. en rigtig flot jakke, som jeg overvejede at købe. Derfor ringede jeg lige til min mor og sendte hende et link over facebook, så hun kunne se jakken. Hun synes den var rigtig fin, og var sikker på at den ville være perfekt til vinter. Så den synes hun bare, at jeg skulle købe. Samtidig sendte hun et link den anden vej, med noget st tropez tøj som hun selv havde kigget på, og som hun lige manglede min mening om. Og da vi for det meste har vi samme smag, og derfor kunne jeg da også lide alt det hun havde kigget på. Så det blev et godkendt fra min side også. Så nu skal vi i gang med at overtrække kreditkortene endnu en gang.

modetøj