Min datter skal have nyt mobilabonnement

Min datter på 18 år har netop fået en smartphone i fødselsdagsgave af hendes bedsteforældre og de har købt telefonen uden telefon abonnement, så jeg skal derfor nu i gang med, at lede efter et til hende. Med en smartphone kan hun jo selvfølgelig gå på internettet og jeg leder derfor efter et mobil abonnement med fri data og samtidig skal det heller ikke være alt for dyrt, da jeg er alene om, at forsørge hende, så vi skal lige overveje hvad vi bruger vores penge på. Men billige telefon abonnementer er altså ikke det nemmeste, at finde frem til når man ikke har meget forstand på dette. Jeg har haft ringet rundt til diverse elektronik butikker i byen for, at forhøre mig om hvad de kan tilbyde mig af billige mobilabonnementet, som samtidig er et mobil abonnement med fri data, fandt jeg hos abb-priser. Det har dog ikke gjort mig meget klogere men faktisk bare mere forvirret, hvilket er lidt ærgerligt.

billige telefonabonnementer lige i dag

Bestilte nyt mobilabonnement i frokostpausen

Heldigvis kom jeg til, at nævne det i min frokost pause forleden dag på min arbejdsplads, hvor en af mine kollegaer så overhørte hvad jeg sagde. Han fortalte mig, at han før i tiden havde arbejde med mobilabonnementer og han havde derfor en del forstand på det. Han spurgte mig hvad det var min datter havde brug for og jeg fortalte jo så, at jeg var på udkig efter billige telefonabonnementer og gerne med fri data oven i. Han sagde, at i frokostpausen dagen efter ville han lige vise mig hvad han mente var mest fordelagtigt på internettet. Dagen efter kom han ind på mit kontor i pausen og viste mig tre muligheder og da pausen var ovre havde jeg bestilt et nyt abonnement til min datters mobiltelefon.