Liv i billeder

Liv i billeder

Min veninde har lige født verdens sødeste lille pige, hun er så kær. I fødselsgave fik de en masse fine gaver, og der var blandet andet et billede i ramme af deres gravid fotografering, de fik taget to måneder inden fødslen. Gravid fotografering er en super gaveide, det var min venindes mand, som havde arrangeret det hele, så hun blev helt overrasket over det, den dag de skulle fejre fødslen. De fik taget gravidfotografering hos fotomike, og resultatet var blevet suverænt. Til festen spurgte ind til, hvad fotomike kunne tilbyde,og han fortalte at han også tilbød protræt fotografering og baby fotografering. Derudover tilbød han almindelige billeder, pasfoto og til kørekort. Jeg står faktisk og mangler et pasfoto til et visum jeg snart skal sende, så jeg tror jeg vil gå til fotomike.

Gode minder

Min strorbror er lige blevet far, og jeg vil forslå ham at tage ind og fået taget protræt fotografering og baby fotografering af min lille nevø, så jeg havde nogle billeder af dem til familiealbummet. Derudover vil jeg også gerne selv have fået taget et protræt billede, da jeg mangler sådan et til mit cv. Jeg står nemlig her og skal til at søge job efter afsluttende kandidat. Jeg vil gerne have mit cv kommer til at se professionelt ud, derfor er jeg villige til at henvende mig til foto mike og bestille protræt fotografering. For mig har det altid været vigtigt, at gemme sine minder i et album, så når man bliver ældre, er det altid rart at huske tilbage på den tid. Det er dejligt at se sit liv i billeder.