Lækkert med nyt børnetøj

Når jeg skal købe nyt børnetøj til mine børn, plejer jeg som regel oftest først, at lede efter noget børnetøj udsalg. Det er nemlig utroligt hvor dyrt sådan noget  børnetøj kan være, i forholdt til når jeg køber tøj til mig selv. Nogle gange koster det ligeså meget hvis ikke mere, og hvis man så lige tænker på, at det bliver brugt fire gange så meget stof til dametøjet, end der f.eks. bliver brugt til de fine børne margot kjoler, så undre det mig, hvorfor børnetøj egentlig skal være så dyrt. Derfor er jeg altid fast besluttet på, at jeg vil lede efter tøj og børnesko udsalg, før jeg køber noget tøj til mine børn til fuld pris. Derudover synes jeg også man kan finde utrolig meget lækkert  tøj til halv pris, som jo er lige så godt til halv pris, som f.eks. albababy børnetøjet er til fuld pris.

børnetøj udsalg hos noah

Sørger altid for at lede efter børnetøj udsalg

Spørger du mig, er det fuldstændigt åndsvagt ikke at kigge de mange fine børnetøj udsalg igennem, før man går hen til stativerne, hvor tøjet til fuld pris hænger. Min datter er vild med de fine margot kjoler, men de koster altså også bare en bondegård. Derfor må jeg nok indse, at  hvis hun skal have nogen chance for at gå i de fine kjoler, må jeg altså lede efter dem på de mange børnetøj udsalg rundt omkring i butikkerne. Det samme gælder sko. Hun elsker sko og det er derfor oplagt, at hun hellere får to par sko fra et børnesko udsalg, end et par. Jeg går op i kvalitet og derfor er det bestemt også vigtigt  for mig, at mine børn går i noget lækkert albababy tøj, som de føler sig tilpas i.

margot kjoler købes her