Køb lækker is fra hjem is

Køb lækker is fra hjem is

Er du også vild med lækker is. Ikke bare om sommeren, men hele året rundt. Så er du sikkert også glad for, altid at have en lille reserve i fryseren, som du kan tage af. Derfor er det også vigtigt, at man husker at få bestilt hjem, så der altid er nogen på lager. For man kan nemlig hurtigt løbe tør, alt efter hvor lækkersulten man har tendens til at blive. Men det er da nemt, når man bare lige kan åbne fryseren, og så kan man hive noget lækkert ud af den.

Bestil din yndlingskasse med alle favoritterne

Måske kender du til de løsninger, hvor du kan købe ispakker, der allerede er pakket på forhånd. Så får man en række forskellige is, som man så kan vælge imellem. Men her er der sikkert også altid en variant eller to, som man ikke er så glad for. Som man bare får med, fordi de er i pakken. Men som man ikke selv havde valgt. I stedet for, kan man hos hjem is pakke lige den kasse med is, som man gerne vil have. Uden at skulle have de is med, som man ikke kan lide.

Altid en lækker is ved hånden

Når man har pakket sin kasse med de is, som man gerne vil have. Så betaler man for den, og næste gang isbilen fra hjem is kommer forbi, så har den kassen med. På den måde har man altid lækker is ved hånden, fordi fryseren altid kan være fyldt. Også selvom det måske er koldt uden for, og de fleste ville mene, at det ikke er tid til is. Det kan man jo sådan set være ligeglad med.

Børnene elsker det også

Men det er jo ikke kun de voksne, som elsker lækker is. Børn gør i lige så høj grad, hvis ikke mere. Derfor kan man også lade dem være med til at blande den kasse med is, som de godt kan lide. De synes nemlig det er en lige så stor oplevelse, når hjem is bilen kommer kørende forbi, og har noget lækkert med i bagagen til en.