Hvad er en el cigaret?

Jeg er ellevild med de billige el cigaretter. Jeg ved ikke om jeg har sagt det før, men nu ved I det altså. Det er simpelthen så smarte, fordi man ikke behøver være afhængig af om man nu er udenfor, får at røgen ikke skal slippe ind i møbler og tøj. Med min e cigaret tager jeg den bare frem og ryger så. Der skal ikke engang nogen lighter eller nogen som helst form for ild til. Det er simpelthen så dejligt. Især fordi at jeg så slipper for at skulle tænke på om mine omgivelser nu føler at røgen er irriterende for dem, for der er næsten ingen røg ved den smarte e cigaret og samtidig lugten røgen slet ikke på samme måde, som hvis man ryger en papirscigaret. I stedet for den almindelige brune nikotin tobak, som er inden i cigaretten, kan man i stedet fylde den fine el cigaret op med noget e-juice og e væske. Det er flydende og kan fåes i alle mulige sjove og forkellige dufte.

Handler billigt på nettet

Når jeg skal købe noget flydende tobaks olie til min cigaret, køber jeg som oftest noget e-juice og e væske på internettet, hvor de altid har et rigtig stort udvalg af meget forskelligt. Der er specielt en bestemt hjemmeside, hvor jeg også købe nogle billige el cigaretter, hvis jeg skal skifte min e cigaret ud med en ny en. Webshoppen er både billig og så har de et rigtig stort udvalg at vælge imellem, hvilket gør det rigtig nemt for mig at bestille nogle nye produkter hjem til min el cigaret. Så derfor handler jeg som oftest derinde. Jeg har svært ved at finde nogen tilsvarende webshops, som kan udbyde det samme som de kan.