Gør et godt kup og sælg bilen til skrot

Gør et godt kup og sælg bilen til skrot

Gør et godt kup og sælg bilen til skrot

Rigtig mange vælger at sætte deres gamle bil til salg på brugtmarkedet. Men det er nok ikke alle, der har overvejet at sælge deres bil til skrot. Årsagen kan måske være, at man ikke kender fordelene ved at sælge sin bil som skrotbil. Men det kan faktisk være en rigtig nem løsning, hvor det ikke kræver nogen reparationer eller vedligeholdelse før salget. Det positive ved det er, at autoophuggeren ikke kigger på bilens stand eller udseende, når de udsteder en skrotpræmie på bilen. Man får nemlig en skrotpræmie, hvis Skrotbiler bliver skrottet hos en miljøgodkendt autoophugger. Desuden kan man komme af med en skrotbil, som sikkert er lidt af en pladsrøver i garagen. Skrotpræmien giver dig til gengæld måske muligheden for at få råd til en nyere bil, som er billigere i forsikring og vægtafgift – ja, måske endda også billigere i brændstofforbrug. Derfor kan der være rigtig god grund til at sælge sin bil som skrotbil. Skrotpræmien for bilen udbetales som regel kontant eller til NemKonto, og så har man et beløb disponibelt til hvad end hjertet begærer. Her finder man en

Kan bilen ikke køre længere, kan man sagtens få skrotbilen afhentet af en transportør som samarbejder med autoophuggeren. Vil man vide hvor meget man får i skrotpræmie, kan man få en vurdering af autoophuggeren ved en uforpligtende snak.

Hvad skal du selv gøre?

Når du vælger at skrotte din bil, skal du medbringe en registreringsattest. Har du allerede afmeldt bilen og nummerpladen er afleveret, skal du også aflevere registreringsattesten til autoophuggeren. Hos skrotbiler.net får man den ekstra gratis service, at de afmelder bilen gratis for dig, hvis du ikke allerede har gjort det på forhånd. De tilbyder også gratis afhentning af skrotbilen. Står du ikke selv som ejer af bilen på registreringsattesten, skal du kunne fremvise andet dokument for, at du er ejer af skrotbilen.