Gaver fra Crocca Brugskunst

Jeg elsker at give gaver til dem jeg holder af – og mange gange køber jeg også værtinde gaver, når jeg skal et eller andet. I stedet for en blomst, kan jeg finde på at gå ind på Crocca.dk og se om de har noget spændende jeg kan give i stedet for. De fleste gange finder jeg så også lige et eller andet der lige passer ind til personen eller til deres bolig. Det har lige været Påske, og her skulle jeg til Påske frokost – så i stedet for et stort Påskeæg, kom jeg med nogle af de små lysestage toppe med huller i, som kunne stå og pynte på Påskebordet. Jeg skal love for at de faldt i god jord hos min veninde. Nogen gange køber jeg også blomster – men så er det dem der kan holde sig i længere tid, så dem der får blomsterne også kan nyde dem længe.

Keramik vaser fra Crocca.dk

Jeg selv har også selv lige fornyet lidt på terrassen – jeg fandt nemlig nogle rigtig fede Keramik vaser og krukker som lige passede ind på min terrasse. Jeg syntes Crocca Brugskunst altid har et eller andet jeg bare ikke kan undlade at købe, og denne gang var det så lige keramik vaserne, der lige nu står og pynter med de dejligste forårsblomster i. De har brugskunst som bare er anderledes og unikt, og som jeg ikke finder andre steder, derfor ligger Crocca.dk også en af mine foretrukne på computeren. Jeg oplever også altid et højt serviceniveau når jeg har brug for hjælp.