Fødselsdagsønsker i lange baner

Da jeg skulle finde nogle gode ønsker til min fødselsdags ønskeliste, måtte jeg sætte hjernen i blød, men der gik nu ikke længe, før jeg fik skrevet de mange lækre Reisenthel tasker på ønskelisten. Der findes nemlig en side med tasker på nettet, som jeg altid kigger på. Jeg har bare desværre slet ikke haft råd til at købe nogle af de mange fine tasker, da jeg lige nu studere og bruger de penge jeg får i SU på mad og husleje, så det er rigtig dejligt, at kunne ønske sig en lækker Reisenthel taske i fødselsdagsgave. På det sidste har jeg købt rigtig mange billige tasker i en knap så god kvalitet, simpelthen fordi jeg ikke har haft råd til andre tasker, hvilket bare er så ærgerligt.

design tæpper online

Det største ønsker er Reisenthel tasken

Det er simpelthen bare ikke det samme med nogle billige tasker, som det er med en taske i en ordentlig kvalitet. Hver gang jeg har kigget efter tasker på nettet, har jeg altid endt med at sidde derhjemme i sengen under dynen, og være trist over, ikke at have nok penge til at kunne købe en lækker Reisenthel taske i en rigtig god kvalitet. Derfor er tasken også blevet sat aller øverst på min ønskeliste, så jeg er sikker på at jeg får den i fødselsdagsgaven, nu håber jeg bare mine forældre forstår hentydningen. Jeg har heller ikke snakket om andet end den taske de sidste mange måneder, så det burde altså være underligt, hvis de ikke køber den til mig. Ud over den lækre taske, har jeg også ønsket mig lidt forskelligt til min lejlighed og så selvfølgelig penge til studiebøger og mange andre ting. Penge kan man nemlig altid bruge., på at handle hos Kaephesten.dk