Find din roommate i København, Århus eller anden storby

Find din roommate i København, Århus eller anden storby

Find din roommate i København, Århus eller anden storby

Når man starter på ny uddannelse i storbyen, kan det nogle gange være lidt svært i starten at føle sig hjemme. Måske har man slet ikke fundet et sted at bo endnu? Så hvordan tager man skridtet videre og kommer i gang?

Hjemmesiden Findroommate.dk har gjort det endnu nemmere for unge at finde en leje sammen med en anden, eller også hvis man mangler en at dele en bolig med kan siden være med til at finde den rette roommate. Find lejere sammen med din roomie på hjemmesiden, der er nemlig boligopslag af delevenlige boliger.

Det kan både være rigtig svært og en dyr proces at finde en bolig i storbyerne, derfor kan der være mange fordele ved at have en roommate når man søger værelser til leje. Du får mulighed for at bo i en størrelse lejlighed som du kan dele med din roommate, og samtidig betaler du mindre fordi I deler huslejen. Derudover er omkostningerne for de månedlige udgifter også mindre når I deler den.

Er man helt ny i storbyen, kan det være en rigtig god indgangsvinkel at finde en roommate og derfra opbygge sit netværk i byen. Du er ikke alene, men vil altid have en at snakke med og tilbringe tid sammen med. Står du med et ekstra værelse til leje, kan du også bruge hjemmesiden til udlejning af værelse. Siden er nemlig lavet sådan at du kan sætte en “boligannonce” op, så potentielle roomies kan se dit opslag og søge det. Du kan se mere om .

Hjemmesiden er smart bygget op, så du kan klikke dig ind på den by, hvo du vil søge værelse til leje. Derefter kan man se alle priser og annoncer. Der vil stå hvad annoncen drejer sig om, om det er udlejning af værelse eller delebolig.

Du kan også selv lægge en annonce op at du søger en roommate eller værelse til leje, og så kan potentielle roomies som har et værelse til leje kontakte dig. Der skriver du din nationalitet, alder, og budget og naturligvis hvilken by du er interesseret i at bo i. Du skal oploade et billede af dig selv, så folk kan se hvem du er.