Få hjælp til at få jeres budskab spredt i landet

Få hjælp til at få jeres budskab spredt i landet

Hvis man som virksomhed eller som enkeltperson har et budskab, som man gerne vil have ud i medierne, så kan det være en god idé at kontakte bjerge. Manden har flere års erfaring indenfor medier og ved derfor, hvad der kræves, hvis man gerne vil ses og høres i medierne. Manden, som er journalist, har hjulpet rigtig mange firmaet og enkeltpersoner med at få deres budskab frem i medierne. Journalisten ved præcis, hvordan han skal udtrykke sig samt hvilken retorik han skal benytte sig af, for at få folks opmærksomhed.

Få journalisten til at skrive din meddelelse

Hvis du har et budskab, som du gerne vil have ud i medierne, så kan du bestille journalisten til at skrive din pressemeddelelse. På hans hjemmeside bjerge.net kan du læse mere om, hvordan du kommer i kontakt med ham og hvordan du skal forholde dig. Journalisten tager en fast pris i timen, men hvis du har en større opgave til ham, så kan i blot aftale en fast pris for udarbejdelsen af hele opgaven.

Tilfredse kunder

Journalisten har allerede skrevet en del pressemeddelelser for forskellige virksomheder og enkeltpersoner. På hans hjemmeside kan man læse anmeldelser fra hans tidligere kunder, som blandt andet skriver, at de har været utrolig glade for samarbejdet med journalisten og at det har givet dem rigtig meget godt.

Hvis du vil følge med i udviklingen af journalistens arbejde

Journalisten får hele tiden nye artikler trykt i de store danske aviser. Hvis du gerne vil følge med i udviklingen og vide, hvordan journalisten klarer sig på den store scene, så kan du på hans hjemmeside tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du jævnligt kan blive opdateret. Ønsker du at tale med journalisten om, hvad han kan gøre for dig eller din virksomhed, så kontakt ham telefonisk eller over mail.