Få en lækker gourmetoplevelse lige til døren

Få en lækker gourmetoplevelse lige til døren

Måske sidder du lige nu i denne søde juletid og stresser en lille bitte smule over alle de mange madovervejelser, der følger her i kølvandet på kommende familiemiddage og julefrokoster. Store spørgsmål som ‘skal vi spise and eller kalkun’, og ‘hvor mange brune kartofler bør vi lave’. Den store udfordring er dog altid, hvordan man får al den dejlige mad færdig på nøjagtig samme tid. Heldigvis findes der enkle løsninger, især hvis du bor i Trekantsområdet, og de hedder Kokkekompagniet.

Føler du heller ikke for at bruge en hel middag, hvor du som vært har hovedet begravet i kødgryderne i køkkenet, mens al hyggen foregår uden dig? Hvorfor så ikke bestille mad ud af huset i Kolding fra Kokkekompagniet og få din næste festmiddag leveret lige til døren.

Madlevering til hele Danmark

Hos Kokkekompagniet tilbyder de en bred pallette af lækre madretter perfekt til enhver anledning fra fest til hverdagshygge. Hvad end det er smørrebrød til damefrokosten, klassisk julefrokost, middag med vennerne eller en 5-retters nytårsmenu, kan du helt sikkert finde den sammensætning, der passer til lige dit arrangement. Om end Kompagniet hovedsageligt leverer mad ud af huset i Kolding og Trekantsområdet, er afstand dog ingen hindring, deres bil kører nemlig gladeligt ud til resten af Danmark.

20 år med lækker mad

I anledningen af, at Kokkekompagniet har sørget for bringe god mad ud af huset i Kolding og videre i hele 2 årtier, kan du lige nu også nyde en ekstra særlig 4-retters Jubilæumsmenu. Til en ualmindelig god pris kan du således få en sand gourmetoplevelse, hvor kokkene har skelet til Kompagniets 20 år lange historie og krydret den med inspiration fra nye madtrends. Som noget helt særligt kan du bestille Jubilæumsmenuen til blot 4 personer modsat den normale minimumsbestilling på 10 kuverter.

Så hvad venter du på?

Hop ind på https://www.kokkekompagniet.dk/ og gå på opdagelse i alle Kokkekompagniets lækre mundvandsløbende menukort. Vi lover, det bliver en smagfuld oplevelse.