Få et ordentligt resultat

Få et ordentligt resultat

Nu har jeg efterhånden stået for ansvaret af rengøring i vores firma. Det vil sige det er mig, som kontakter de forskellige firmaer vi har haft forbindelse med, mig der står for alt det praktiske og økonomiske, derfor går jeg meget op i at dem som udfører jobbet, gør det, så vi har en ordentlig facaderengøring, hvor vi kan være glade for resultatet, når de er færdige. Der må jeg desværre sige det har været lidt for sløvt med hensyn til facaderengøring. Jeg ved ikke om det er det facaderems de bruger, eller om det er arbejderne. Men for en uge siden besluttede jeg mig for, at vi skulle udskifte det team som plejede at stå for vores facaderengøring, og finde et nyt, som ikke brugte det facaderems, som dem før brugte. Derfor undersøgte jeg på nettet de forskellige alternativer, og jeg kom frem til at solcellevask måske var en løsning for vores firma, idet vores vinderduer og facader er udstyret med solenergi. jeg kom ind på en hjemmeside, hvor der stod ‘se også hvem revidan er‘ og det gjorde jeg så.

Rent resultat

Revidan var bestemt lige det jeg ledte efter, der kunne jeg få solcellevask billigt og sælgeren jeg talte med, fortalte mig at det er en hurtigere vask, så jeg skulle ikke være bekymret for, hvor lang tid det tog. Fordi en virksomhed som de jeg er ansat i, er det vigtigt at virksomheden ser ren og fin ud hele tiden, og ikke masse støj omkring den, det er dårligt for vores image. Derudover fortalte han mig, hvor store besparinger jeg kunne lave selv på månedsbasis, og det tror jeg min chef bliver glad for at høre. Jeg er hvertfald glad for det rene resultat de udfører.