Et møbelhus med mange års erfaring

Et møbelhus med mange års erfaring

Når man flytter ind i en ny bolig, kan det være svært at få den helt rigtige vinkel til indretningen. Det gælder uanset om det er en lejet bolig, en ny købt bolig eller en bolig, man selv har været med til at bygge. Derfor kan det være godt at finde et sted med den rigtige inspiration.

Ved Kollund møbler har de et rigt udvalg af møbler. Kollund Møbler er et møbelhus, der sælger alle de populære klassikere, men også et møbelhus, der går ind for at twiste stilen lidt. Kollund Møbelhus ser gerne, at man sammensætter klassikerne med noget helt andet, da det ellers hurtigt kan blive som en melodi eller en historie uden højdepunkter. Er man til Ægget, Koglen og Svanen, så er svaret Kollund Møbelhus, men også noget andet. Det hele behøver ikke altid være pænt i pænt. Men for dem, der er til den helt pæne stil, der kan Kollund Møbelhus også matche.

Kollund Møbler har samlet erfaringer siden 1937. Dengang startede Fredrik Clausen op som saddelmager, hvor han også reparerede slidte møbler. Efterhånden udviklede forretningen sig til også at sælge nye møbler, da Frederik Clausen viste sig at have flair for dette. Møbelhuset, som det står i dag, kom i sin endelige form omkring 1980 og rummer 5000 m2.

Da Kollund Møbler ved, hvor meget indretningen betyder, så har de ansat en indretningsdesigner, der kan hjælpe kunderne med at beskue indretningen rigtigt. Der er mange gode råd at hente, og kan man ikke vente til man kommer til Kollund, så huser de også en internetbutik. Her kan man inden besøget i det store møbelhus sidde og lade sig inspirerer af de mange lækre møbler og tilbehør. Man kan få sine yndlingsmøbler ned på papiret og se, om de holder vand, når man ser dem i deres materialistiske form. Fordelen ved at besøge Kollund Møbler er, at man kan prøvesidde alle møblerne.