En rigtig god canon printer

Når jeg skal købe farvepatroner fra HP, går jeg som regel ned i en forretning, for at tjekke de forskellige hp farvepatroner ud. Der findes nemlig et rigtig stort udvalg, både med ægte og uægte hp farvepatroner og prisen på dem svinger sågar også rigtig meget. Jeg har tidligere haft en helt vild fin canon printer, hvor jeg altid købte canon farvapatroner til den. Canon blækpatroner er altså virkelig dyre og som studerende kan det godt være en ret stor udgift, sådan at skulle købe nye canon blækpatroner til min printer hele tiden.

hp farvepatroner kan købes her

Billige hp farvepatroner på nettet

Jeg var dog så heldig, at jeg ofte fandt nogle gode canon farvepatroner på tilbud, så jeg skulle betale knap så mange penge for dem, end hvis jeg havde fundet dem i en forretning, og købt nogle hvor de ikke var på tilbud. For cirka et halvt år siden gik min canon printer desværre i stykker og jeg måtte derfor ud og investere i en ny printer. Jeg havde læst en hel del på de forskellige mærker, men endte så med at købe en hp printer, da jeg kunne læse mig frem til, at det skulle være en virkelig god printer. Samtidig med min nye printer fik jeg også nogle virkelig gode hp farvepatroner med, som jeg nu er storforbruger af. Simpelthen fordi at de er så billige på nettet, hvor jeg køber dem.