Drømmehuset findes hos ide-huse.

Hos ide-huse har vi et stort udvalg af typehuse i mange forskellige størrelser og prisklasser. Vi har mange års erfaring i “byg nyt hus” branchen, og de fleste af vores kunder er unge familier eller pensionister, der leder efter et hus der passer lige til deres behov. Hos ide-huse har vi stor fokus på at bygge huse med særligt fokus på menneskene I huset, men i særdeleshed også dem der lever UDENFOR huset. Et hjem med det rette indemiljø og som passer til den hverdag man har, er utrolig vigtigt for en familie, men det er også nødvendigt at tage hensyn til miljøet og den verden vi lever i.

Derfor arbejder vi hos ide-huse ud fra at opfylde den enkelte kundes specifikke ønsker til deres typehus, men samtidig have energieffektivitet og miljøbevidsthed i baghovedet i forhold til alt hvad vi laver. Det er vigtigt at ikke kun vores generation lever i en dejlig verden, men at det også er muligheden for fremtidige generationer.

Vi bestræber os på en hurtig og gennemsigtig byggeproces, hvor du som kunde føler dig hjulpet igennem hele forløbet. Vi forsøger at skabe en tryghed og viden hos nybyggerne, noget som kan være svært og som man ofte efterspørger, hvis man står over for at skulle bygge nyt typehus. Så hvis du ønsker et byggeforløb, hvor du også er med, skal du vælge ide-huse som din samarbejdspartner.

Byg nyt hus.

Byg nyt hus i samarbejde med ide-huse, eller kom bare forbi til en samtale om jeres ønsker til et drømmehus. Begynd med at finde information på www. ide huse .dk