Det store julesalg

Det store julesalg

Nu er tiden snart kommet til det store juleudsalg. Det er her hvor tingene på hylderne bliver revet ned, og folk bruger alle deres hårdt tjente penge. Der er mange børn som ønsker sig dukker, aktion figurer, spil, konsoller og sågar et Legekøkken. Jeg kan huske da jeg var barn, der havde mig og min søster sådan et Legekøkken og vi kunne ikke ønske os mere i verden. Det er dog noget helt andet med børnene nu. Det vi har på hylderne er langt fra Trælegetøj eller lignende. Trælegetøj var dog også et kæmpe hit da jeg var barn. I dag skal børnene have noget der kan tale af sig selv, bevæge sig af sig selv. Det hele er så teknologisk, at jeg slet ikke kan følge med længere. Selv mine børn hiver i mig fra venstre og højre og plager om at få det nyeste af det nyeste.

Den perfekte gave

Hvis der er noget Babylegetøj, som går lige i hjertet af de små kære børn så er det en børnetavle. Babylegetøj behøves nemlig ikke, at være så fancy. Sådan en sag her, kan nemlig give et barn alt hvad han eller hun behøver. Børn er nemmest modtagelige overfor lærdom i de helt små aldre, så hvis man giver dem sådan en her så er de helt parate til at lære en masse ting. Jeg har tænkt mig, at give mit barn sådan en og se hvordan hun reagere. Det kunne være sjovt at se hvis hun virkelig tog den til sig, og lavede en masse kreative ting på den. Babylegetøj udvikler sig hele tiden, og det må vi gamle bare forstå. Der er jo åbenbart noget bagvedliggende ved teknologien, som vi ikke rigtig helt kan forstå.