Det der skal du da gøre selv!

…. Det var det som jeg fik afvide da jeg skulle til at lave mit eget køkken. Ham nede i forretningen mente at jeg skulle lave et ‘gør det selv køkken‘ – og jeg måtte jo bare være enig med ham, det virkede utroligt spændende, og det kunne da være sjovt at prøve. Også vidste jeg jo også at det blev gjort ordenligt og at jeg ikke blev snydt af nogle håndværker firmaer, som man jo selv i TV’et hele tiden. Det ville da være møj ubehageligt at ende som en af dem, som man ser på nettet eller i TV hvor de står og fortæller hvor meget de er blevet snydt af et givent firma.

Her kan du lige se et billede af vores nuværende køkken som det ser ud lige nu:

koekken

Og ja, du har gættet helt rigtigt, det er et klædeskab, som det ser ud lige nu. Og det er også grunden til at vi ønsker et rigtigt køkken, vi har godt nok ventet længe på at få det gjort, og jeg tror at nu er det nu at vi tager chancen og gør det, så vi har valgt at få hjælp af AlnoKolding.