Blogger om gode tilbud og tendenser på nettet

Jeg er sådan en af de piger, som er helt vild med at shoppe modetøj på nettet. Og jeg bruger virkelig alt for meget tid, og ikke mindst alt for mange penge. Nogle gange kan jeg også godt finde på at skrive lidt blogs om de forskellige ting jeg finder på nettet, som jeg synes er fede. Det kan også være hvis jeg finder et sted, hvor man kan købe billige kjoler, bukser, bluser eller andet fedt, som jeg gerne vil dele med dem, som læser min blog. Mit sidst blogindslag handlede blandt andet om maxi kjoler. Det er egentlig ikke en ny tendens, men det er som om, at den først er blevet sådan rigtig populær nu her. Jeg synes virkelig at maxi kjoler er så fede, og har også selv adskillelige. De er nemme både at style op og ned, og man kan have dem på til næsten alle slags events, sammen med JOLLYYOUNG.

Bliver anerkendt på nettet

Det fede ved at blogge om modetøj på nettet, er at man nogle gange kan være heldig, at få nogle af tingene gratis. Producenterne er nemlig interesserede i, at få så mange til at kende til deres produkt som muligt, så derfor kan de finde på, at give de indflydelsesrige bloggere gratis ting, i håbet om, at de blogger positivt om det. Faktisk har jeg fået en af de maxi kjoler jeg har fra en virksomhed, fordi jeg var begyndt at blogge om nogle forskellige mærker. Det var super fedt at prøve. Også fordi jeg ser det som en slags anerkendelse af, at det man skriver rent faktisk er godt. Og at der er nogen der både læser, men også lytter til det man skriver. Så det er da et kæmpe skulderklap at få der. Og så er det jo som sagt fedt med de gratis ting.